Web Analytics Made Easy - Statcounter

مهدی محمدی روز دوشنبه در گفت وگو با خبرنگار دانشگاه وآموزش ایرنا افزود: با شیوع ویروس کرونا در کشور برای مقابله با این بیماری، پویش کروناپلاس در قالب مسئولیت اجتماعی و ارائه تخفیف و خدمات به استارتاپ ها آغاز و طی فراخوانی از استارتاپ ها برای ارایه راهکارهای فناورانه و ایده‌های نوآورانه علیه بیماری کرونا دعوت شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه، مدت زمان اجرای این پویش تمام شده است، بیان کرد: حمایت های درنظرگرفته شده برای این پویش متوقف شده است اما دو دهفته دیگر برنامه گسترده «استارتاپ پلاس» اجرا خواهد شد که مربوط به فعالیت استارتاپ ها در زمینه کرونا نیست بلکه همه استارتاپ هایی که فعالیت هایی بر پایه تکنولوژی دارند، حمایت خواهند شد .

حمایت از ۳۸۰ شرکت در پویش کرونا پلاس

محمدی در خصوص حمایت های پویش کروناپلاس افزود: در مدت زمان اجرای این پویش طرح های ارسالی از ۶۰۰ شرکت ارزیابی شد که در مجموع ۳۸۰ شرکت حمایت شدند و از این تعداد ۲۰۰ شرکت حمایت مالی از جمله تسهیلات ۵۰ تا ۱۵۰ میلیون تومانی برای توسعه محصول یا توسعه بازار خود دریافت کردند.

وی ادامه داد: علاوه بر آن مابقی شرکت ها از یارانه ۱۰ میلیون تومانی برای استفاده از سرویس هایی که در زمینه خدمات زیرساختی و خدمات بازاریابی علاوه بر تبلیغات تلویزیونی و حل مشکلاتشان با دستگاه های اجرایی بود، بهره مند شدند.

دبیر ستاد توسعه فناوری های اقتصاد دیجیتال و هوشمندسازی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری افزود: بر اساس این پویش در این طرح ایده و ابتکاران استارتاپ‌های فعال در ۹ حوزه آموزش آنلاین، حمل و نقل آنلاین، سلامت آنلاین، ورزش آنلاین، سرگرمی و توریسم آنلاین، تولید محتوای آنلاین، نوآوری اجتماعی، فروشگاه‌های آنلاین مورد حمایت قرار گرفتند.

وی یادآور شد: این پویش به نوعی بسته حمایتی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهور از استارتاپ‌های حوزه آنلاین، دیجیتال و مجازی بود تا شاهد گسترش خدمات آنلاین و موفقیت‌ها در این حوزه‌ها و نقش آفرینی استارتاپ‌ها باشیم.

برچسب‌ها ویروس کرونا دیجیتال

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ویروس کرونا دیجیتال ویروس کرونا دیجیتال استارتاپ ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۲۱۱۵۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استقرار ۴۵ هسته فناور و شرکت دانش‌بنیان در مرکز رشد واحد زاهدان/ جذب دانشجویان در قالب طرح پویش

مهدی حسن‌نیا مدیر مرکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان در گفت‌و‌گو با خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا از توسعه و پیشرفت قابل توجه فعالیت‌های مرکز رشد واحد‌های فناور دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان در سال ۱۴۰۲ نسبت به مدت مشابه سال قبل خبر داد.

وی اضافه کرد: برگزاری بیش از ۴۰ رویداد فناورانه از یک سو و افزایش دوبرابری هسته‌ها و واحد‌های فناور مستقر در مرکز رشد و افراد فعال در این مرکز موجب شده تا تعداد افراد شاغل در مرکز رشد واحد‌های فناور دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان به ۱۳۸ نفر برسد که نزدیک به ۲۰ درصد این افراد نیرو‌های زیرپوشش بیمه‌ای واحد‌های فناور هستند.

مدیر مرکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان تشریح کرد: این ظرفیت و توسعه روزافزون فعالیت‌های واحد‌های فناور مستقر در مرکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی موجب شده تا برای نخستین‌بار در سال ۱۴۰۳ درخواست به‌کارگیری دانشجویان در قالب طرح پویش را داشته باشند.

حسن‌نیا افزود: استقرار ۴۵ هسته و واحد فناور، خلّاق و دانش‌بنیان در حوزه‌های مختلف تولیدی و خدمات، بستر مناسبی را برای ارائه محصولات و خدمات فناورانه مهیا کرده که با کمک طرح پویش علاوه بر تربیت دانشجوی مهارت‌محور، توسعه فعالیت‌های واحد‌های فناور با حداقل هزینه را دربرخواهد داشت.

وی تأکید کرد: استفاده از ظرفیت استادان هیئت علمی فناور و منتور کنار سیاست‌های تشویقی ازجمله تخفیف ۸۵ درصدی در اجاره‌بهای استقرار دفاتر اداری و بهره‌گیری از سرمایه‌گذاری ریسک‌پذیر در قالب تفاهم‌نامه‌های انجام گرفته موجب شده تا استادان، دانشجویان و فارغ‌التحصیلان دانشگاه آزاد اسلامی با اطمینان خاطر بیشتری پا به عرصه فناوری گذاشته و کنار مباحث آموزشی به تحقیقات کاربردی در مرکز رشد دانشگاه آزاد زاهدان تمایلی دوچندان داشته باشند.

حسن‌نیا افزود: تقویت بنیه مالی هسته‌ها و واحد‌های فناور مستقر در مرکز رشد با پیگیری اخذ تسهیلات و سرمایه‌گذاری از طریق سازمان‌ها و نهاد‌های خارج از مجموعه دانشگاه مانند بنیاد برکت و صندوق غیردولتی پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی آینده روشنی را برای مرکز رشد واحد زاهدان رقم خواهد زد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • استارتاپ‌های اسپانیایی از مایکروسافت شکایت کردند
  • کاهش وابستگی شهرداری قم به محصولات غیر بومی با همکاری استارتاپ‌ها
  • استقرار ۴۵ هسته فناور و شرکت دانش‌بنیان در مرکز رشد واحد زاهدان/ جذب دانشجویان در قالب طرح پویش
  • آغاز پویش ملی سلامت دهان و دندان کودک
  • خدمات رایگان دندانپزشکی در روستاها و شهرهای زیر ۲۰ هزار نفر
  • آغاز پویش ملی سلامت دهان و دندان در استان یزد
  • آغاز پویش ملی سلامت دهان و دندان در استان
  • پویش «با انرژی» و اهداء جوایز نفیس به صرفه جویان در برق در مازندران
  • ۱۵ هزارکرمانی در طرح زندگی با آیه ها حافظ ۳۰ آیه‌ منتخب قرآن شدند
  • امکان نظارت آنلاین معلمان بر صندوق ذخیره فرهنگیان فراهم شد