Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-08@20:59:36 GMT

مرکز مشاوره آنلاین مامایی «دایه پلاس» رو نمایی شد

تاریخ انتشار: ۲۵ اسفند ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۱۳۱۷۵۲۱

مرکز مشاوره آنلاین مامایی «دایه پلاس» رو نمایی شد

به گزارش خبرنگار مهر، مرکز مشاوره آنلاین مامایی با عنوان «دایه پلاس» توسط فارغ التحصیلان رشته مامایی و با حمایت مرکز رشد پارک علم و فناوری استان گلستان رو نمایی شد.

در این مرکز به صورت آنلاین به مادران باردار و خانواده ها در زمینه های مختلف بارداری، تغذیه و زنان مشاوره ارائه می شود.

مدیر مرکز رشد پارک علم و فناوری گلستان در آئین رونمایی از این نرم افزار اظهار کرد: فرزند اول همیشه نگرانی های خودش را دارد و این نرم افزار قرار است آرامش خاطر را برای والدین فراهم کند و به آن‌ها این اطمینان را بدهد که در هر زمانی پاسخگوی نگرانی های آنان خواهد بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مهدی عمرانی، افزود: این سایت به صورت تخصصی و توسط جوانان فارغ التحصیل رشته مامایی به مخاطبان ارائه خدمات می کند و نیاز آن هم در بازار وجود دارد.

وی تصریح کرد: خوش بختانه صندوق پژوهش و فناوری هم در گلستان فعال شده و امکان ارائه تسهیلات ارزان قیمت به کسب و کارها و ایده ها فراهم شده است.

عمرانی اضافه کرد: نگاه ویژه ای به شرکت های استارت آپی داریم و پارک همیشه حامی شرکت های مرکز رشد است.

حورا منتظری، بنیانگذار گروه «دایه پلاس» که کارشناس مامایی هم هست، درباره این مجموعه گفت: این ایده در دوران دانشجویی ما جرقه زد و به طور جدی آن را ادامه دادیم تا امروز که به طور رسمی آغاز به کار کرد.

وی بیان کرد: در این مجموعه علاوه بر مشاوره آنلاین مامایی، روان شناس، مشاور تغذیه و مشاور زنان هم اضافه خواهد شد.

منتظری با بیان اینکه مشاور ما ۲۴ ساعت شبانه روز است، توضیح داد: یک خانم باردار ممکن است نداند با چه روشی به پاسخ سریع برسد و تلاش می کنیم که با کمترین زمان به نگرانی ها و سوالات مادران باردار پاسخ دهیم.

مهدی غفاری، رئیس پارک علم و فناوری گلستان هم گفت: حوزه سلامت بسیار مهم است و کشورها در بخش سلامت بودجه های سنگین را در نظر می گیرند.

وی با بیان اینکه دنیا ۳.۲ برابر بودجه های نظامی، صرف بخش سلامت می کنند، افزود: براساس گزارش های جهانی بزرگترین سهم استارت آپ ها در حوزه سلامت است و تحولات دنیا به سمت این بخش بسیار جدی است؛ در ایران هم اینگونه است و افرادی که آن را جدی می گیرند برنده هستند.

غفاری با بیان اینکه از همزمانی بعضی اتفاقات با ایده ها باید به درستی استفاده کرد، گفت: به طور مثال برای آموزش مجازی همیشه مخالفت‌هایی وجود داشت اما بعد از کرونا شتاب گرفت و اکنون هم باتوجه به کاهش ترددها برای حفظ سلامت ایده هایی که دسترسی را راحتتر کند می تواند موفق باشند.

وی ادامه داد: در حوزه تورسیم سلامت هم دستاورد خوبی داشتیم و به دلیل نیروی تخصص درجه یک و قیمت ارزانتر شاهد رشد در این حوزه هستیم.

رئیس پارک علم و فناوری گلستان تصریح کرد: بخش سلامت بسیار جدی و رو به رشد است و باید با برنامه در این بخش حرکت کرد.

وی در توصیه به گروه «دایه پلاس» هم گفت: هم زمان هم باید توجه کرد IOT (اینترنت اشیاء) در دنیا رو به رشد و پیش بینی می شود ۱۱ تریلیون دلار گردش مالی ایجاد کند؛ استارت آپی مثل شما می تواند بسیاری از خدمات پزشکی را با ابزارهای IOT و اتصال آن به نرم افزار شما بگیرید.

غفاری خاطرنشان کرد: ایران در دو سال گذشته دومین کشور با رشد اقتصاد دیجیتال بوده است.

کد خبر 5169805

منبع: مهر

کلیدواژه: پارک علم و فناوری گلستان گرگان مهدی غفاری مامایی ویروس کرونا کرمانشاه انتخابات 1400 انتخابات شورای شهر و روستا آمار کرونا بوشهر خطبه های نماز جمعه شیراز شیوع کرونا بارش برف عکس استانها شهرستان کرج کرونای انگلیسی برف و کولاک پارک علم و فناوری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۳۱۷۵۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مدیریت و تبادل فناوری، مهم‌ترین هدف فن بازار ملی ایران است

مدیر کل برنامه‌ریزی و امور اقتصادی پارک فناوری پردیس با بیان اینکه اینوتکس یک ابررویداد در حوزه فناوری و نوآوری است، گفت: پارک فناوری پردیس، اولین پارک فناوری کشور و بزرگترین پارک فناوری در غرب کشور است که از این حیث ظرفیت‌های بسیار منحصر به فردی دارد.

به گزارش ایسنا، «محسن پیلان‌نژاد» با اشاره به گردش مالی بالای پارک فناوری پردیس، تاکید کرد: « این پارک با حضور بیش از ۴۰۰ شرکت، امروزه سهم بسیار بالایی در رفع نیازهای بازار بومی دارد و علاوه بر آن در حوزه صادرات نیز عملکرد قابل قبول و کارنامه موفقی از خود به جا گذاشته است، به‌طوری‌که گردش مالی این پارک به عنوان بازوی اجرایی معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری، در سال ۱۴۰۱ بیش از ۱۳۰ هزار میلیارد تومان بود.»

وی با اشاره به اجرای برنامه ملی فن بازار ملی ایران نیز گفت: «این برنامه که مجوز خود را از شورای عالی انقلاب فرهنگی اخذ کرده و ذیل معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری اجرا می‌شود، تمام گستره ایران را در بر گرفته است. به عبارت بهتر، این برنامه تلاش دارد تمام اکوسیستم نوآوری و فناوری کشور را برای نیل به اهداف تعیین شده همگرا و هم‌افزا کند.»

به گزارش ستاد خبری نمایشگاه اینوتکس۲۰۲۴، پیلان‌نژاد تاکید کرد: «فن بازار ملی ایران با استفاده از ظرفیت کارگزاران بخش خصوصی، به منظور مدیریت و تبادل فناوری در سراسر کشور اجرا می‌شود تا نیازهای فناورانه بخش‌های مختلف کشور به ویژه صنعت با تکیه بر توان ایده‌پردازان، نوآوران، استارت‌آپ‌ها و همچنین شرکت‌های نوپا و دانش‌بنیان رفع شود.»

مدیرکل برنامه‌ریزی و امور اقتصادی پارک فناوری پردیس در پایان یادآور شد: فن بازار ملی ایران نه فقط در سطح ملی، بلکه در سطح بین‌المللی نیز می‌تواند منشا اثرگذاری و مدیریت و تبادل فناوری باشد.

انتهای پیام